четверг, 18 июня 2015 г.

Олесь

Олесь - маленький украинец, любит свою Родину, свою маму и Бога. Я уверена, что вы полюбите его тоже. Возьмите маленького украинца в свой дом, и вы никогда не будете скучать. Он подарит вам много радости и любви!

 Купить на Ярмарке Мастеров.


Хто ти, хлопчику маленький?
- Українець молоденький.
Хто ти, дівчинко маленька?
- Українка молоденька.
У якій живеш країні?
- В незалежній Україні.
Який герб в твоїй державі?
- Тризуб золотий у славі.
Що для тебе Україна?
- Моя рідна Батьківщина.
Як здобута її воля?
- В боях лютих серед поля.
Хто боровся за Вкраїну?
- Весь народ в важку годину.
Чи ти любиш Україну?
- Люблю її до загину.
У що віриш, дитя миле?
- В Бога й велич України.


Как и все дети, Олесь любит пошалить, не удивляйтесь, если он будет иногда высовывать язычок, чтобы привлечь ваше внимание. Он нуждается в вашей поддержке и любви.






Соломия

Соломия - маленькая украинка, любит свою Родину, свою маму и Бога. Я уверена, что вы полюбите ее тоже. Возьмите маленькую украинку в свой дом, и вы никогда не будете скучать. Она подарит вам много радости и любви! Хто ти, хлопчику маленький? - Українець молоденький. Хто ти, дівчинко маленька? - Українка молоденька. У якій живеш країні? - В незалежній Україні.  Який герб в твоїй державі?  - Тризуб золотий у славі. Що для тебе Україна?  - Моя рідна Батьківщина. Як здобута її воля? - В боях лютих серед поля.  Хто боровся за Вкраїну?  - Весь народ в важку годину.  Чи ти любиш Україну?  - Люблю її до загину. У що віриш, дитя миле?  - В Бога й велич України.





суббота, 6 июня 2015 г.

Михайло

После долгого перерыва я вновь смогла вернутся к созданию натюров :) Знакомьтесь, це Михайло - справжній українець :) На його шиї висить талісман і символ незалежності України - тризуб. Тризуб є одним з найстаріших українських талісманів. Пояснення тризуба від Володимира Великого і Ярослава Мудрого, як монограма "Воля". Також тризуб символізує з’єднання трійці: "1. Батько - Бог 2. Мати - Добро 3. Син - Правда ..." Мишка ищет новый, любящий дом на Ебау

http://www.ebay.com/itm/311375598589?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1555.l2649